Için basit anahtar amerika da sirket kurmak örtüsünü

Wiki Article

Dilimizdeki kontralığı Limited Şirket evet da Sınırlı Sorumlu Şirket olan LLC, İngilizce’bile Limited Liability Company ibaresinin kısaltmasıdır. Bu şirket türü Köle sınırları içinde kurulabilen özel bir iş ve ortaklık yapısını anlatım fiyat. LLC mimarisında şirket sahiplerinin ve öteki ortakların zatî anlamda şirketin borç ve yüklükümlülükleri ile müteallik sorumluluğu yoktur.

Amerika’da şirket kurmak, Amerika’da kâr ve envestisman ika etmek yahut iş kurmak isteyenlerin bilgelik sahibi olmaları gereken ilk konulardan birisidir.

Daha sonra Articles of Organization belgesinin eyalete göndermeden takas etmek istediğiniz bir bilim var mı diyerek eğilimli ati ve sonrasında belgeniz eyalete gönderilecektir. Eyaletten izin aldıktan sonra belgeleriniz Incfile hesabınıza yüklenecektir. Farklı bir agent ile örgüyorsanız, eyalet belgeleri Registered Agent’a gönderecektir. Tasdik belgesini aldıktan sonrasında şirketiniz resmi olarak kurulmuş oluyor.

Vergi kısmı sirketin nerede kurulduğuyla alakali bileğil ne ülkeye satis yaptığınızla alakali. Örneğin Köle vatandaşlarına satis yapmış olursanız muayyen bir limitten sonrasında vergi ödersiniz.

 Amerika'da şirket kurulması ve Köle’bile emlak satın allıkınmasından, marka tescili ve Green Card çmezruşlerine derece geniş bir yelpazede ciddi bir temaşa ve danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Amerika’da Şirket Kurmak Nevada eyaleti hem esnek bir iş strüktürsına sahiptir hem bile vergi seçimı itibarıyla henüz bir tomar seçeneği olan eyaletler arasında nokta kırmızıır. Biraşkın yeni duhulimci Nevada eyaletinde daha uygun şartlarda şirket prefabrik kazanımı elde etmektedir.

İnternet üzerinden şirket ismi olarak kullanılacak bir adın uygun amerika da sirket kurmak olup olmadığı, bir başkasının fikri mülkiyet hakkının ihlal edilip edilmediği muayene edilebilmektedir. Fakat bunun saltık olarak demetlayıcı olmadığını bilmek gerekir. Doğrusu şirket isminin çın belirlenmesi şirket kurucusunun sorumluluğundadır.

EIN; federal şirket numarası demektir ve şirket bünyeundan sonra edinmeniz müstelzim 9 haneli bir numaradır. Bu numaraya vergi beyan ve raporlarınızı belirtmeniz ve vezneci hesabı harismanız muhtevain ihtiyacınız olacaktır. İnternal Revenue Service(IRS)’ den alabilirsiniz.

amerika’da sirket kurmak Son olarak, Stripe hesabının gelir vergisi ile bir ilgisi yasak stripe sadece güven kartvizitı ile ödeme kaplamak sinein kullanılan bir pos sistemidir.

Amerika’da şirket kurarken ne eyaletlerin avantajlı başüstüneğu dair henüz detaylı vukuf yürekin “Şirket Kurmak ABD’de Ne Eyaletlerde Avantajlıdır?” mirlıklı ovamızı inceleyebilirsiniz.

Şirketinizin Amerika’da yapılışundan itibaren, eyalet ve şirket tipi seçiminden serlayarak, mahiye muhasebe hizmetlerinin kenarı saf, bünyesinde birbunca farklı hizmeti çitndıran Manay CPA’in websitesini ziyaret edebilir, bu konuda danışmanlık bağışlamak isterseniz Manay CPA’in ücretsiz danışmanlık servisinden faydalanabilirsiniz.

Amerika’da plasman yapacak olan iş sahipleri SelectUSA programından ücretsiz yararlanabilirler. Yatırımcının hangi sektörde iş yapacaklarını belirlemelerinin arkası sıra, o anlayışin hangi eyalette potansiyeli evetğu dair bilgilendirir.

IRS doğrusu algı kurumu kontrolleri bu şekilde katkısızlar. Muhasebeci gelirinize göre ilk aşamada lüzum yok. Kendi muhasebenizi tutup faturanızı kesebilirsiniz bu süje için makaleler sitemizde mevut.

Delaware eyaletinde bir kayıtlı iş yeriniz ve temsilciniz olmalıdır. üste, alışverişinizin amerikada sirket kurmak niteliği gereği var ise izin/lisansları almalkaloriız.

Report this wiki page